Bli vår kommunikasjonsrådgiver!

Publisert av: mathias.malmgren Publisert: 19. mai 2022
Oppdatert: 18. august 2022
Lesetid: ca. 2 min

Viken SVs fylkestingsgruppe søker en kommunikasjonsrådgiver.

Dekorasjon - SV logo med illustrasjon av en gruppe mennesker

Vi søker deg som har kunnskap om norsk politikk, kompetansen, kreativiteten og pågangsmotet som skal til for å få Viken SVs budskap ut i media og sosiale medier. Stillingen er fast og fulltid.

Viktige arbeidsoppgaver vil blant annet være å håndtere medieforespørsler, gi råd til våre politikere, gjøre undersøkelser og samle fakta, utforme budskap, bidra i tale- og debattforberedelser, gjøre innsalg og lage innhold til sosiale medier.

I jobben som kommunikasjonsrådgiver for Viken SVs fylkestingsgruppe vil du jobbe tett med SVs gruppeleder og varaordfører som jobber fulltid for gruppa. Du vil være med å utforme strategiske planverk og beslutninger. Det vil være mye rom for å definere egen arbeidshverdag og ta egne initiativ. Stillingen omfatter også noen praktiske og administrative oppgaver.

Vi ser etter deg som:

Personlig egnethet vil tillegges stor vekt. 

Hovedarbeidsplass er på fylkeshuset på Galleri Oslo, med Viken SVs gruppeleder som leder. Fylkessekretæren er også en samarbeidspartner. Det må påregnes noe kvelds- og helgearbeid i forbindelse med partiarrangementer og fylkesting.

Vi kan tilby:

Ved behov vil arbeidsplassen tilrettelegges personer med nedsatt funksjonsevne. Ønsket tiltredelse er medio august, men kan justeres etter avtale.

Spørsmål og søknaden sendes til Viken SVs gruppeleder, Balder Alvær Olafsen, på baldero@viken.no.

Søknadsfrist 2. juni.